A következő Magyarország

Cimke: Csizmadia Ervin,

Ingyenesen letölthető Csizmadia Ervin (és a Méltányosság) első e-bookja! A szerző a politikai együttműködés újraalapozásán túl, a jobb- és a bal-liberális oldal közötti nagykoalíció mellett érvel. Ezzel esély nyílhat Magyarország legnagyobb problémájának, az ország kettészakadásának áthidalására is. Letölthető a Google Play-ről! 2015.02.25.Töltse le e-könyvünket!

A Méltányosság mindig is nyitott volt a technikai újításokra, ezért Csizmadia Ervin új e-könyve ingyenesen letölthető a világ egyik legnagyobb online e-könyv boltjából, a Google Play-ről. Mivel egyesek esetleg idegenkednek az ismeretlen forrástól, annak érdekében, hogy gyorsabban, egyszerűbben férjenek hozzá a könyvhöz, szeretnénk segítséget nyújtani a letöltéshez azoknak, akik most találkoznak először a Google Play-el.

1. Az e-könyv az alábbi linken a Google Play-re kattintva elérhető: http://www.meltanyossag.hu/node/4288

2. A teljes e-könyv PDF formátumú letöltéséért kérjük válassza az INGYENES MINTA gombot. A bankkártya adatok megadása NEM szükséges.

3. Amennyiben kifejezetten e-könyv olvasón szeretné olvasni, kérjük válassza az INGYENES gombot, és adja meg bankkártya adatait. A könyv ez esetben is ingyenes. Bankkártya adatait letöltés után azonnal törölheti a wallet.google.com oldalon.

4. Az e-könyv ezt követően a Google Play-en a "Könyveim" menü pont alatt számítógépen, e-könyv olvasón és mobilon is megnyitható, e-könyv olvasóra le menthető.

5. Jó olvasást kívánunk!

Új e-bookja kapcsán Csizmadia Ervin három nyilatkozatot adott: az Origo hírportálnak, valamint a Klubrádió Reggeli gyors és a Lánchíd Rádió Szabad gondolat műsoraiban is kifejtette véleményét.


Letölthető dokumentumok:

Miért A magyar jobboldal természetrajza Köztes demokrácia A nyugattalan Magyarország